Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Blog

4Marii

Mixturi cu ulei de cannabis medicinal

asigură-te că ai un dulăpior de cruce roșie, dar să fie mai mult verdehttps://cannaterra.ro/magazin-2/

Ca să poți rezolva o problemă de orice fel trebuie: SĂ ȘTI, SĂ VREI, SĂ POȚI și SĂ AI CU CE!

Ceea ce ȘTIM este că ORGANISMUL ȘTIE să se ”repare” singur, are inteligență de autovindecare! Să nu uitați asta! Toate celulele sunt ca niște mici foldere ce conțin date care declanșează anumite lanțuri de reacții fizice și chimice, acțiuni și procese în interiorul lor. Celulele sunt organizate în rețele, în țesuturi și organe, care împreună formează organismul fizic. Acesta este reglat prin procesul numit HOMEOSTAZIE de un sistem care dirijează tot, denumit Sistem endocanabinoid. Numele lui vine de la planta de cannabis, care are molecule chimice :fitocanabinoizii, asemănătoare cu celel produse în mod normal de țesutul nervos: endocanabinoizii. Echilibrul psihic, PSIHOSTAZIA, este și ea în mare parte dependentă de cannabinoizi.

Organismele sunt sisteme deschise care fac schimb de materie, energie și informație cu mediul. De fapt toate acestea sunt energii de diferite vibrații, chiar și ceea e noi numim materie, și corp fizic, este o energie condensată, de vibrație joasă. Virusurile ar putea fi privite și ca informație falsă, ”coruptă”,iar paraziții sunt entități ce se hrănesc cu energia (munca) altora. Fură din viața altor entități generatoare de energie. Și paraziții sunt de diferite tipuri: fizici ( cei materializați, care traiesc și se văd la micrscop sau cu ochiul liber( în materiile fecale), mentali (emoții negative care ne tulbură existența, comportamentele, acțiunile). Tot mai explicite sunt planurile paralele, metafizice, și ca atare se poate face loc chiar și intr-o minte mai materialistă, la existența unor ”paraziți spirituali”, entități metafizice, demoni, duhuri rele, care cum dorește să le definească. CERCETEAZĂ ȘI VEI CREDE! Dacă mergem un pas mai departe, afară din organism, în mediul extern, în domeniul psihologiei, găsim și oameni așa numiți ”paraziți” , care trăiesc din munca și se hănesc cu energia altora, unii temporar, din variate neputințe psihologice, alții fără să își facă problelme de conștiință.

Mediul în care trăiește organimsul este poluat prin apă și aer cu metale grele, grafen, entități( mai mult sau mai puțin indentificabile la microscopul optic și electronic), prin câmpuri electromagnetice cu radiații electromagnetice și ionice, prin alimente cu conservanți coloranți, prin alimente vegetale și animale modificate genetic, etc. Pentru că organismul este un sistem deschis, el este și vulnerabil , inumitatea scade (infecții cancere) sau crește(alergii). Dacă adăugam și toxicitatea socială, dificultățile și nedreptățile sociale, chiar familiale, putem să ne uităm cu admirație sau cu îngrijorare la organismele umane, care au confruntări serioase în procesul de adaptare și menținere a sănătății, holistic vorbind: fizic și emoțional/mental/spiritual.

Deci homeostazia și psihostazia sunt rareori în echilibru perfect! De cele mai mult sunt într-un dezechilibru care nu se mai poate restabili fără o curățire a organismului și un ajutor extern.

În situația de dezechilibru, organismul știe cum să utilizeze tratamentele pe care le administrăm , fie că ele sunt alopate sau naturopate,dar și această capaciate poate fi diminuată sau blocată.

Atunci când ne confruntăm cu o problemă de sănătate acută: infecție, inflamție, alergie, accident vascular, traumatism, etc medicina alopată este o cârjă, are rolul ei de necontestat și este de primă elecție!!

În boala cronică, atunci când capacitatea de autovindecare este depășită, terapia alopată ameliorează simptomele, dar are efecte secundare, cu apariția a noi probleme din partea altor organe (descrise în mod onest în prospectele medicamentelor). Se intră într-un cerc vicios. Chiar dacă simptomele sunt mascate, Homeostazia și Psihotstazia ( mai ales în cazul terpaiei afectiunilor de natură psihologică/neuro-psihică) sunt tot mai bulversate. Creierul și corpul își pierd inteligența de autovindecare înscrisă în codul genetic.

Prin fitocanabinoizi se poate ajunge la Homeostazie și Psihostazie : așadar ESTE CU CE să redăm creierului inteligența ca să optimizeze vindecarea indiferent de tratamentul ales, alopat sau naturopat.

Acesta este un imens beneficiu al legalizării cannabisului care a avut loc în urmă cu câțiva ani! (Faptul că sistemul de învățământ medical nu se preocupă de formare postuniversitară și de educare medicală continuă în sensul integrării acestei terapii în schemele de tratament, din păcate este în detrimentul tău financiar . Sperăm vremuri mai bune! ). Important este să conștientizezi că AI CU CE să te vindeci.

Procesul este mai lent, necesită răbdare și nu în ultimul rând efort financiar! Ești conștient că e mai ieftin să îți redobândești sănătatea prin AUToVINDECARE decât să îți AUToÎNTREȚII BOALA ?!
VREI să fii sănătos?!

Pentru a reduce costurile pentru profilaxia sau tratarea diferitelor afecțiuni, am gândit uleiurile 4Marii. Am mixat cannabinoizii, deci organimsul ȘTIE CUM, și am adăugat în el produse specifice diferitelor afecțiuni, prin care ARE CU CE să facă vindecarea mai ușoară. Ca potențator al utilizării cât mai facile și mai eficiente a acestor produse , am adăugat DMSO, o substanță cu excepționale calități, care este foarte puțin cunoscută și utilizată în lumea medicală, deși sunt zeci de ani de studii și conferințe în favoarea utilizării ei, căreia am să-i dedic un articol în curând.

Mixturile cu ulei de cannabis 4Marii îți economisesc bani, timp, energie, te scutesc de discomfortul psihic de a fi blocat în nelniști și necunoscute, care mai apoi te consumă în găsirea răspunsurilor și a soluțiilor, uneori chiar mult mai costisitoare. Pentru că într-o sticluță de 10 ml ai natura vindecătoare la dispoziția creierului și a organismului tău, pe care dacă le-ai intreba: ”vrei 4Marii?!”, s-ar putea să le auzi spunând: ”VREAU SĂ ÎNCERC!”

Poți să încerci pe diferite afecțiuni sau simtpome una din cele 7 variante pe care le ai la dispoziție, în forma de masaj gingival, dar și de ulei de masaj local sau reflexo.

Ideal ar fi să ai un dulăpior de prim ajutor ăn casă, depre care am să îți vorbesc în alt articol. Până atunci poți face studiu pe produse și rolul fiecăruia în organism pe: https://cannaterra.ro/magazin-2/

Pământarea

una din cele mai mari descoperiri în domeniul sănătății, la îndemâna tuturor!

dispozitive artizanale de echilibrare energetică

UNBOX your conscious mind , using beauty cream

unbox your conscious mind, using this beauty cream

by dr.maya rotaru

Pielea este cel mai mare organ al organismului uman.Pielea este legătura noastră cu exteriorul, precum și separarea noastră fizică/organică, de exterior.

Celulele, (organisme unicelulare)  au și ele ”pielea lor”, membrana celulară, care face legătura cu celelalte celule precum și  separarea de celelalte celule.

Membrana celulară, prin receptorii membranari, primește și emite semnale, informații, având funcție de creier celular.Creierul uman nu face diferența între real, virtual, imaginar și simbolic! Chiar dacă amenințarea vieții nu este reală, și amenințarea este legată doar de pierderea  imagii (ego), creierul preia informatia ”pericol de viață și de moarte”. Și funcționează doar ca salvator de viață ! Sunt blocate Informațiile care ar trebui să circule prin scoarța cerebrală, înspre scoarța cerebrală, și de la scoarța cerebrală prefrontală, ca zonă de operare holistică, care procesează  conștiența și a conștiința.Până la ”salvarea vieții”, funcționează doar creierul de salvare, creierul reptilian, care  consumă foarte multă energie! Precesele de diviziune și creștere celulară, și procesele de autovindecare sunt puse în așteptare, sunt blocate, până vine semnalul de relaxare!

Omul contemporan intra foarte rar în faza parasimpatică, de relaxare.Majoritatea oamenilor sunt pe nivele foarte joase energetice,din cauză că sunt captivi într-o țesătură de informații, într-o plasă, într-un matrix informațional, departe de adevăr, sau chiar fals. Sunt inconștienți de faptul că trăiesc în minciună, pt că sunt adaptați, în zona de comfort. Doar că mintea este legată de corp, iar corpului nu îi place minciuna! Corpul este   ”natură umană”, și informația falsă,  minciuna, îl poate imbolnăvi.

Creierul comunică cu celulele și țesuturile prin receptori/antene și molecule semnal. Corpul se autorepară printr-un proces dinamic de reechilibrare numit HOMEOSTAZIE, bazat pe receptorii membranari și moleculele semnal, cum sunt si endocanabinoizii. Dar în condiții toxice interne (blocaje mentale, blocaje emotionale) sau externe, acest porces este dereglat, prin exces de adrenalină. Apar simptome, sindroame sau chiar boli de organ. Iar calitatea vieții fizice și emoționale are de suferit.

Perspectiva științifică face din om un sac proteic, un sac de celule vii, care uneori se umple de puroi, alteori sângerează, dar în final plesnește, crapă și descompune în pământ, fiind un biosac celular. Acest biosac uman,  în ultima perioadă a omenirii, este pus exclusiv în mâinile ”științei” care a găsit că doar 10% din ADN este responsabil de sintea proteică, deci util.

Pt oamenii de știință 90% din ADN este gunoi! Deci ca atare, 90%  din om e un sac de gunoi! (😂 metaforic poate fi! Prin revărsatul informațional de-alungul istoriei familiei, prin ”șarpele biblic”adică prin cordonul ombilical ca bază informațională a indivizilor unei familii, cu conflicte fundamentale nerezolvate! Dar asta este deja prea mult pentru un medic…)

Știința medicală alopată petecește pe ici și colo biosacul cu produse chimice. Și cam atât poate face, doar că petecind aici, face o gaură sau mai multe  dincolo, pentru că trage de ”țesătură”,( de organele făcute din țesuturi) în partea bolnavă, și lșubrezește țesătura altor organe. Efectele secundare ale medicamentelor alopate  sunt mult mai numeroase deât efectul curativ.Citiți un prospect și vedeți că medicina este sinceră din acest punct de vedere!

Alegerea curei o facem noi!

Dar o facem în funcție de cunoașterea alternativelor, precum și de disponibilitatea naoatră de a ne deschide mințile din îngustimea prejudecăților prin care atribuim ” cercetării științifice ” valoare absolută! Oricum sunt cercetări intense și rezultate care astăzi au valoare pozitivă,  iar mâine vor fi contrazise de aceleași ”voci științifice”!

Dacă sunteți pe acest site , înseamnă că aveți o minte deschisă!

dar să vedem cât…

Poate ați auzit ca plantele, ca și oamenii, au un spirit al lor (o parte subtilă, nefizică, metafizică), o inteligență a lor, și ele fac schimburi de informație cu mediu, fiind vii! Aici apare rolul ”Junk ADN” care nu este material , dar este responsabil de conducerea informației din câmpul mental/spiritualul. Deci nu este ”junk” deloc, este chiar esențial.

Câmpul morfic, câmpul epigenetic, câmpul akashic, câmpul informațional în care trăim, este perceput, decodificat, interpretat,recodificat  de mintea umnă, în functie de starea sa de conștiență sau inconștiență. De la minte la creier și corp informația merge pe sistemul psiho-neuro-endocrin. Informația devine materie, unda colapsează în particulă, în funcție de nivelul de conștiență. (Despre conștiință sunt alte lucruri de spus, și nu se ajunge la conștiință , nu se ajunge în pineal,TOTUL ESTE AICI ȘI ACUM! TOATE SUNT BUNE! EU DUMNEZEU UNU, , EU sunt TU,  prin consum de psihedelice 😊, să nu ne dăm filme).Și nici prin Ulei CBD full spectrum , si nici prin cremele UNBOX by maya rotaru.😃

dar

.Spre deosebire de pordusele chimice de laborator, care actionează doar in plan biochimic, biofizic, plantele au acțiuni mai subtile și de-adreptul fascinante, prin aceste câmpuri de legătură subtile.Cei cu mintea deschisă, ”nematerialistă”, știu aceste lucruri de când lumea. Noi, sclavii unei ere a vieții făcute în laboratoarele de cercetare, la capătul opus al naturii, și bunului simț comun, respingem aceste noțiuni. Sau le acceptăm și le reintegrăm in sistemul de gândire cu mare dificultate.

Și totuși se fac pași înapoi din aroganța de ATOTȘTIUTOR a sistemului medical!

Există cercetare pe marijuana și rolul ei terpeutic, precum și pe alte plante cu efect psihedelic!

Foarte bine că sunt cercetări, este un PAS MARE PENTRU OMENIRE , mai mare decât micul pas pe Luna! Cel mai mare pas, care sper să nu se pierdă in interese financiare și studii interminabile de laborator,cu certificări maniacale teoretice! Sper să nu fie pasul unui paralitic! sper să fie pasul unui om de bun simț cum au fost oameni încă din antichitate! Un pas inspirat de spiritul Tată divin din om și de spiritul naturii mamă!

Putem să ne trezim într-o lume nouă, o lume surprinzătoare , o lume chiar magică aparent. Dar de fapt nu facem decât să ne întoarcem la adevărurile pierdute despre natura umană și despre creație! Am putea rapid ajunge, dacă nu să  venerăm creația și divinul din fiecare om, din fiecare plantă, din fiecare vietate,din fiecare celulă, măcar să le respectăm …

Revenind la planta noastră! Marijuana (canabis) este o asemenea plantă! Inteligentă, care are un spirit al ei,cum au și alte plante psihedelice, care vin in sprijinul omului rătăcit de sine și desprins de natură și creație!

Marijuana cunoaște omul și îl spijină, pentru că tot ce este creat nu este degeaba creat…Marijuana ”stie” ca omul nu este doar ca un sac de celule vii care uneori face puroi,alteori sângerează, dar în final plesnește și crapă și descompune fiind biosac celular.

Marijuana prin spiritul ei și moleculele inteligente, prin fitocanabinoizi, poate susține omul ca o cârjă, până când acesta se relaxează, și umblă fără cârje! Până când omul își ia iîn primire propriul corp și propriul creier și face în el molecule inteligente proprii, endocanabinoizii, care asigură binecuvântata stare de bliss intracelular dar și mental.

Iar de aici, dacă omul ajunge  pe un nivel înalt de conștiență, prin consumul acestei plante minunate dată mama natură, și dorește să afle adevăruri mai înalte, mai profunde, fundamentale,și să urce în Pineal, se va îndrepta spre un alt consum , spre ADN-ul lăsat pe pământ de ADEVĂRUL ÎNSUȘI ÎNTRUPAT

Rețeta vindecătoare dictată de Tatăl, conținea Kahen bosom

Mirul de ungere, conținea pe lângă alte plante , și cannabis!

S-a gasit cannabis recent și în temple din Israel, precum s-a găsit cannabis chiar în templul lui Solomon! Poate parte din renumita sa ințelepciune se datorează acestei conexiuni cu câmpul akashic, pe care consumatorii de substanțe cu efect psihotrop în scop de explorare o recunosc!

Iată că Biblia este și rețetar pentru amatorii de pace! Probabil mulți preoți m-ar plesni peste gură că vorbesc așa, dar eu le-aș recomanda să încerce să respecte rețeta și să vedem ce iese!

Pacea  interioară se oglindește in exterior, iar călătoria interioară în căutarea păcii și a iubirii, precum și dezvăluirea căii prin care se poate ajunge la ele, ni le- a lăsat Iisus în testamentul trecerii Sale pe aici!

Când puterea de iubire va depasi iubirea de putere , pe Pamant va fi pace!”-Jimi Hendrix

Jimi fuma , IIsus folosea cannabis in mirul de ungere! (nu e totuna, dar vom vorbi intr-un capitol dedicat)

Daca din pacate iubirea de putere, imagine, avere, dreptate, EGO-ul, ne face sa ne neglijam corpul si sufletul, si mai grav, sa ne neglijam spiritual copii,ducandu-i dupa mintea noastra in jugul nostru emotional,  iata ca, incet dar sigur, minunea asta verde, revine in categoria “pansamentelor trupesti si sufletesti”!

Cultiva puterea de iubire prin credinta!

Mai stinge din iubirea de putere si control, relaxandu-te si cautand adevarul despre tine!

Relaxarea la început poate fi făcută cu uleiul de cannabis!

După ce te stabilizezi, te echilibrezi , și ”circuli pe trasee neuronale noi”, vei forma mecanisme, autoimatisme noi de gândire și acțiune, favorabile ție!

Urmareste mereu echilibrul intre spirit, minte si corp, intr-un tumult al vietii in care greu este sa ramai integru si in pace.Greu este sa ramai sanatos! Dar e mai usor cu un gram de credinta sau cu uleiul de cannabis medicinal.

Cu uleiul intri in alfa. Cu credinta poti ajunge intre alfa si omega.

Povestea genialului Invatator , Iisus Hristos, care folosea canabisul in uleiul de ungere, ar merita sa devina Invatatura care sa te duca in potentialul tau interior divin , in care de uleiul de canabis  nu mai ai nevoie, caci El e ungerea pe dinauntru “I am your holly ointment”!E vorba de secretia de DMT, ii voi dedica un capitol special creierului mistic,”in Pineal”, in starea metanoia, eliberarea de paranoia colectiva, matrix,  in care toti suntem captivi.

Povestea marijuanei merita stiuta , iar puterea ei merita cunoscuta si incercata! Nu trebuie sa ajungi bolnav ca sa apelezi la miracole ale vindecarii prin credinta sau prin marijuana, ci poti sa te bucuri si de conservarea sanatatii, fiind atent la mintea ta si directia in care te poarta: spre iubirea de putere sau spre puterea de iubire?!

…si cerul va fi una cu pământul, sau pământul tău va fi în ceruri, căci “împărăția cerurilor e în țărâna din care ești făcut” !

Canabisului iertare si un mic altar!

Punand cap la cap toate informatiile si cunostintele mele, medicale, de psihologie si de spiritualitate, si fiind intarita de constiinta profesionala/umana, am inceput sa iubesc atat de mult acest remediu, incat m-am dedicat total acestei cauze a canabisului, a folosirii lui in diverse afectiuni organice sau emotionale. Pe langa efectul curativ de care ma ocup in principal, ca medic si psihoterapeut, il propun si ca “instrument divin” de salvare a planetei, care din albastra a devenit cam cenusie, asa cum mintea omului din limpezimea spirituala s-a cam tulburat…

Dar si omul si planeta sa, pot inca sa redevina roz prin medicina verde!

Pentru acest lucru militez de cativa ani prin camapnii de informare si prin manifeste deschise autoritatilor si medicilor, prin materialele video pe care le fac , si interviurile pe care le dau, pe canalele pe care reusesc.

Cannabisul acopera practic toate nivelele piramidei trebuintelor a lui Maslow: hrana, adapost, imbracaminte, combustibil, vindecare fizica si emotionala. Si nu in ultimul rand ajuta la eliberarea de mentalitati despre lume si sine, asigurand nevoia de stima si autorealizare.

Din acest motiv omenirea ar trebui sa ii ceara iertare pentru dispretul cu care a tratat-o , pentru minciunile cu care a acoperit-o, si pentru felul in care a indepartat-o de pe planeta.

Marijuanei ar trebui sa i se dedice atentie, dragoste si aproape un altar, pentru ca prin faptul ca s-a atins de ea si s-a uns cu ea Insusi Hristos, este evident ca este o cale spre raiul interior.

maya

Este extrem de importanta informarea si educatia asupra felului in care consumul poate fi benefic, si fara riscuri, ca si in cazul ingestiei sau aplicatiilor locale de ulei de canabis medicinal.

Este chiar si mai importanta informarea si educatia tinerilor de la varste foarte fragede asupra consumului de canabis, care chiar daca este ilegal, este raspandit in Romania! Trebuie sa se stie in ce fel poate sa afecteze in mod negativ consumul de canabis recreational in mod constant si pe perioade lungi de timp!

Si mai trebuie sa se stie ca acest comportament de consumator, are legatura cu starea sufleteasca, de care tinerii nu sunt vinovati. Ei apeleaza la acest consum ca la un “pansament”, doar ca acest pansament nu le va vindeca rana , ci doar o va anestezia, alaturi de alte “simturi”, ceea ce nu este de dorit. In aceasta stare de anestezie, de “prajit”, nu isi vor putea actualiza si manifesta potentialele si talentele, ceea ce este un risc in devenirea lor de adulti , varsta la care se vor simti inferiori semenilor lor, lucru care le va aduce si mai multa suferinta. Din acest motiv este bine sa se deschida si sa isi comunice durerile si nevoile sufletesti, si sa invete sa comunice cu parintii despre ele, sau cu persoane specializate daca parintii nu le sunt alaturi.

dr.maya rotaru

Site-ul ca scoala de vindecare holistica

Vindecarea oricarei afectiuni, depinde de multi factori interni sau de mediu, dar cum am spus, dozele individuale depind si de disponibilitatea consumatorului de a invata o parte teoretica, precum si de a face alte schimbari in viata sa legate de dieta, miscare, si reechilibrare psihica, emotionala si spirituala, pentru a vindeca INTREGUL OM, nu doar corpul sau, care nu este decat naveta lui spatiotemporala.

Doresc ca acest site sa nu fie doar unul de vanzare de ulei de cannabis, ci un site de informare, educare, inspirare si sustinere a celor care vor sa stie de ce sa il foloseasca si cum, care sunt mecanismele de actiune ale plantei asupra corpului fizic, dar spre deosebire de actiunile medicale, doresc sa pun problema vindecarii si metafizic. Suntem la inceputul unui mileniu informational, in oameni mai putin pregatiti academic, dar cu o deosebita sete de cunoastere si de adevar, ajung sa fie mai buni vindecatori si mai coerenti in ce priveste sanatatea , decat cei pregatiti in universitati dedicate studiului sanatatii, ceea ce este lamentabil. .

Acest site vrea sa fie educativ si pentru medicii care au mintea mai deschisa, si nu se plafoneaza la cunostintele lor academice. Chiar exista medici doritori sa adauge cunostintelor lor si alte studii, pe care altii, din ignoranta sau aroganta le numesc peiorativ “pseudostiinte”. Cert este ca oamenii cu pretentii de intelectuali, ar trebui sa vorbeasca documentat, si sa fie intr-o cautare continua, sa mediteze mai profund la intrebarile fundamentale ale omenirii legate de origine , existenta si sens, la intrebari filosofice, teologice, metafizice, sa iasa din limitele de gandire materialista in acest inceput de mileniu quantic/spiritual, si sa abordeze cu mai multa responsabilitate problemele celor care isi pun sanatatea si viata in mainile lor.

Ar trebui ca fiecare lucrator in domeniul sanatatii fizice, mentale sau spirituale sa isi puna inainte de orice, problema constiintei profesionale, care are directa legatura cu constiinta personala si de neam, care mai devreme sau mai tarziu isi va spune cuvantul…

Site-ul Cannaterra va fi si unul de educare a celor care vor sa cultive cannabis, precum si un forum pe care sa se lege comunitati de consumatori, cultivatori, sau dependenti de cannabisul recreational sau alte psihotrope, in sesnul de a-i sprijini in caz ca vor sa renunte la consum.
Deasemenea vor fi bineveniti si cei care pot oferi perspective proprii, pro sau contra consumului de psihotrope, aceasta facand parte din educarea tinerilor, fara judecare si respingere, ca sa putem fim cu totii mai constienti de alegerile facute si sa incercam sa ajungem O CONSTIINTA SI O CONSIMTIRE pentru vindecarea intregului, a omenirii si a planetei noastre, cel putin in sfera noastra de interactiune.
Pe canalul de youtube
Cannaterra vor fi si informatii despre alte surse de incredere care vand produse de calitate, dorinta mea fiind sa ne sustinem,nu sa ne concuram, si sa formam o noua matrice de cunoscatori de adevar si cautatori de fericire pentru toti.


Am cautat forma cea mai simpla si mai penetranta de informare si educare, folosind referinte vizuale, in scopul de a activa toata scoarta cerebrala in procesul de intelegere si invatare.

Prin ludoterapie incerc sa dau si farmec procesului de invatare. Ma adresez copilului interior , care poate daca ar fi invatat in scoli prin metode mai eficiente si notiuni cu mai mult sens pentru sine, planeta ar fi fost deja roz, iar eu povestitorul as fi fost acum mai fericit si mai odihnit uitandu-ma la ea cum vibreaza de sanatate si fericire.

Informatii pe patologie specifica vor fi afisate si prezentate in filmuletele dedicate fiecarei patologii, unde se vor face si alte recomandari pentru a optimiza vindecarea

De ce uleiul de canabis?

pentru ca omul este mai mult decat un sac de celule sanatoase sau bolnave care trebuie petecit!

Mecanismul de actiune al uleiului de cannabis este holistic, si anume el regleaza homeostazia. Homeostazia inseamna echilibrul dimnamic dintre toate sistemele, aparatele, tesuturile si celulele organismului uman. Organismul uman este un sistem deschis, care face schimb de MATERIE, ENERGIE si INFORMATIE cu mediul.

Chiar si aceasta informatie pe care o citesti despre uleiul de cannabis, ajunge sa fie “citita’ de creierul tau,care este doar procesorul cu care esti dotat, nu esti tu insuti! Creierul, prin  efectul placebo, adica o suma de procese interioare in creier, va favoriza efectul curativ al uleiului. Cu cat pricepi mai mult despre functionarea cannabisului medicinal, cu atat il ajuti sa lucreze in organismul tau, si vei avea nevoie de un schimb de materie mai mic, adica de mai putin ulei si de mai putin timp, si prin urmare de mai putini bani, CA SA TE FACI BINE!

Deci cu cat esti mai informat, si cu cat acorzi informatiei mai multa atentie, organismul tau are nevoie de mai putina materie-uleiul, de mai putina energie din partea ta ca sa faci banii de ulei.Din acest motiv m-am si gandit sa fac site-ul Cannaterra, precum si canalul youtube Cannaterra, prin care sa te informezi si sa te ajut sa si internalizezi informatia.

La ce te ajuta sa fii doar informat daca nu si internalizezi informatia, adica sa o materializezi prin creierul tau, sa o faci sa lucreze in favoarea sanatatii tale, mentale si fizice.

Dr. Maya Rotaru

M-am straduit mult si am invatat peste 30 de ani despre corpul omenesc, fiind medic specialist, despre mintea omului-formandu-ma ca psihoterapeut prin mii de ore de formare postrunivesitara, si am cercetat ca internaut cat se poate de mult in domeniile de fizica cuantica, genetica, epigenetica, etc. Nu in ultimul rand am cercetat informatia adusa de mii de ani, de catre invatatorii spirituali, care au facut minuni activand potentialul de autovindecare al credinciosilor lor!
Auzisem de pe youtube de ani de zile de efectele cannabisului, dar afland ca Iisus Hristos insusi folosea uleiul de cannabis in mirul de ungere, iar eu fiind o mare admiratoare a acestui invatator foarte “cool” chiar si pentru vremurile noastre, mi-am dedicat atentia cercetarii cannabisului pe toate sursele de informare.
Am aflat de Dr.Costin Militaru, primul specialist in cannabis medicinal din Romania, si m-am bucurat sa urmez si cursurile pe care mi le-a recomandat domnia sa, prin The Medichal Cannabis Institute, USA, care face o educatie specific medicala pentru utilizarea cannabisului. Un curs util dar incomplet despre aceasta miunue a naturii, dupa molecula careia a fost numit sitemul de reglare al echilibrului tuturor sistemelor organismului uman, care este de fapt Sistemul Endocanabinoid.

Uleiul de cannabis din planta, adica fitocanabidiolul, este de fapt un produs cu structura chimica asemanatoare cu moleculele de reglare ale homeostaziei prin sistemul ebndocanabinoid, care a fost descoperit doar recent dar de care pare ca omenirea stia, iar invatatorul meu Il folosea!
Uleiul de cannabis medicinal este doar un substitut a ceva ce lipseste din cauza blocarii sintezei de catre propriul organism. Tratamentul cu cannabis este ca si tratamentul cu insulina extrasa din pancreasul de porc, care se administreaza din cauza ca insulina umnana nu mai este produsa de pancreasul endocrin.
Cauzele blocarii sistemului endocanabinoid, si reducerea sintezei de canabinoizi si a numarului scazut de receptoride pe membranele celulare, sunt mentale, pentru ca homeostazia fizica tine de homeostazia mentala, echilibrul minte corp prin lantul psiho-neuro-endocrin fiind neglijat de catre cercetatorii cannabisului medicinal. Psihosomatica revine si ea incet si isi reia locul binemeritat intre stiinte, deteriorarea starii de sanatate a populatiilor “civilizate” , fiind cauzata tocmai de materialism sifragmentarea si atomizarea medicinii care a uitat efectiv ca:

“omul este mai mult decat un sac de celule sanatoase sau bolnave care trebuie petecit!”

 

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.