Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

De ce uleiul de canabis?

pentru ca omul este mai mult decat un sac de celule sanatoase sau bolnave care trebuie petecit!

Mecanismul de actiune al uleiului de cannabis este holistic, si anume el regleaza homeostazia. Homeostazia inseamna echilibrul dimnamic dintre toate sistemele, aparatele, tesuturile si celulele organismului uman. Organismul uman este un sistem deschis, care face schimb de MATERIE, ENERGIE si INFORMATIE cu mediul.

Chiar si aceasta informatie pe care o citesti despre uleiul de cannabis, ajunge sa fie “citita’ de creierul tau,care este doar procesorul cu care esti dotat, nu esti tu insuti! Creierul, prin  efectul placebo, adica o suma de procese interioare in creier, va favoriza efectul curativ al uleiului. Cu cat pricepi mai mult despre functionarea cannabisului medicinal, cu atat il ajuti sa lucreze in organismul tau, si vei avea nevoie de un schimb de materie mai mic, adica de mai putin ulei si de mai putin timp, si prin urmare de mai putini bani, CA SA TE FACI BINE!

Deci cu cat esti mai informat, si cu cat acorzi informatiei mai multa atentie, organismul tau are nevoie de mai putina materie-uleiul, de mai putina energie din partea ta ca sa faci banii de ulei.Din acest motiv m-am si gandit sa fac site-ul Cannaterra, precum si canalul youtube Cannaterra, prin care sa te informezi si sa te ajut sa si internalizezi informatia.

La ce te ajuta sa fii doar informat daca nu si internalizezi informatia, adica sa o materializezi prin creierul tau, sa o faci sa lucreze in favoarea sanatatii tale, mentale si fizice.

Dr. Maya Rotaru

M-am straduit mult si am invatat peste 30 de ani despre corpul omenesc, fiind medic specialist, despre mintea omului-formandu-ma ca psihoterapeut prin mii de ore de formare postrunivesitara, si am cercetat ca internaut cat se poate de mult in domeniile de fizica cuantica, genetica, epigenetica, etc. Nu in ultimul rand am cercetat informatia adusa de mii de ani, de catre invatatorii spirituali, care au facut minuni activand potentialul de autovindecare al credinciosilor lor!
Auzisem de pe youtube de ani de zile de efectele cannabisului, dar afland ca Iisus Hristos insusi folosea uleiul de cannabis in mirul de ungere, iar eu fiind o mare admiratoare a acestui invatator foarte “cool” chiar si pentru vremurile noastre, mi-am dedicat atentia cercetarii cannabisului pe toate sursele de informare.
Am aflat de Dr.Costin Militaru, primul specialist in cannabis medicinal din Romania, si m-am bucurat sa urmez si cursurile pe care mi le-a recomandat domnia sa, prin The Medichal Cannabis Institute, USA, care face o educatie specific medicala pentru utilizarea cannabisului. Un curs util dar incomplet despre aceasta miunue a naturii, dupa molecula careia a fost numit sitemul de reglare al echilibrului tuturor sistemelor organismului uman, care este de fapt Sistemul Endocanabinoid.

Uleiul de cannabis din planta, adica fitocanabidiolul, este de fapt un produs cu structura chimica asemanatoare cu moleculele de reglare ale homeostaziei prin sistemul ebndocanabinoid, care a fost descoperit doar recent dar de care pare ca omenirea stia, iar invatatorul meu Il folosea!
Uleiul de cannabis medicinal este doar un substitut a ceva ce lipseste din cauza blocarii sintezei de catre propriul organism. Tratamentul cu cannabis este ca si tratamentul cu insulina extrasa din pancreasul de porc, care se administreaza din cauza ca insulina umnana nu mai este produsa de pancreasul endocrin.
Cauzele blocarii sistemului endocanabinoid, si reducerea sintezei de canabinoizi si a numarului scazut de receptoride pe membranele celulare, sunt mentale, pentru ca homeostazia fizica tine de homeostazia mentala, echilibrul minte corp prin lantul psiho-neuro-endocrin fiind neglijat de catre cercetatorii cannabisului medicinal. Psihosomatica revine si ea incet si isi reia locul binemeritat intre stiinte, deteriorarea starii de sanatate a populatiilor “civilizate” , fiind cauzata tocmai de materialism sifragmentarea si atomizarea medicinii care a uitat efectiv ca:

“omul este mai mult decat un sac de celule sanatoase sau bolnave care trebuie petecit!”

 

adPlace
Written by admin

5 Replies to “De ce uleiul de canabis?”

Leave a comment

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.