Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Rețeta vindecătoare dictată de Tatăl, conținea Kahen bosom

Mirul de ungere, conținea pe lângă alte plante , și cannabis!

S-a gasit cannabis recent și în temple din Israel, precum s-a găsit cannabis chiar în templul lui Solomon! Poate parte din renumita sa ințelepciune se datorează acestei conexiuni cu câmpul akashic, pe care consumatorii de substanțe cu efect psihotrop în scop de explorare o recunosc!

Iată că Biblia este și rețetar pentru amatorii de pace! Probabil mulți preoți m-ar plesni peste gură că vorbesc așa, dar eu le-aș recomanda să încerce să respecte rețeta și să vedem ce iese!

Pacea  interioară se oglindește in exterior, iar călătoria interioară în căutarea păcii și a iubirii, precum și dezvăluirea căii prin care se poate ajunge la ele, ni le- a lăsat Iisus în testamentul trecerii Sale pe aici!

Când puterea de iubire va depasi iubirea de putere , pe Pamant va fi pace!”-Jimi Hendrix

Jimi fuma , IIsus folosea cannabis in mirul de ungere! (nu e totuna, dar vom vorbi intr-un capitol dedicat)

Daca din pacate iubirea de putere, imagine, avere, dreptate, EGO-ul, ne face sa ne neglijam corpul si sufletul, si mai grav, sa ne neglijam spiritual copii,ducandu-i dupa mintea noastra in jugul nostru emotional,  iata ca, incet dar sigur, minunea asta verde, revine in categoria “pansamentelor trupesti si sufletesti”!

Cultiva puterea de iubire prin credinta!

Mai stinge din iubirea de putere si control, relaxandu-te si cautand adevarul despre tine!

Relaxarea la început poate fi făcută cu uleiul de cannabis!

După ce te stabilizezi, te echilibrezi , și ”circuli pe trasee neuronale noi”, vei forma mecanisme, autoimatisme noi de gândire și acțiune, favorabile ție!

Urmareste mereu echilibrul intre spirit, minte si corp, intr-un tumult al vietii in care greu este sa ramai integru si in pace.Greu este sa ramai sanatos! Dar e mai usor cu un gram de credinta sau cu uleiul de cannabis medicinal.

Cu uleiul intri in alfa. Cu credinta poti ajunge intre alfa si omega.

Povestea genialului Invatator , Iisus Hristos, care folosea canabisul in uleiul de ungere, ar merita sa devina Invatatura care sa te duca in potentialul tau interior divin , in care de uleiul de canabis  nu mai ai nevoie, caci El e ungerea pe dinauntru “I am your holly ointment”!E vorba de secretia de DMT, ii voi dedica un capitol special creierului mistic,”in Pineal”, in starea metanoia, eliberarea de paranoia colectiva, matrix,  in care toti suntem captivi.

Povestea marijuanei merita stiuta , iar puterea ei merita cunoscuta si incercata! Nu trebuie sa ajungi bolnav ca sa apelezi la miracole ale vindecarii prin credinta sau prin marijuana, ci poti sa te bucuri si de conservarea sanatatii, fiind atent la mintea ta si directia in care te poarta: spre iubirea de putere sau spre puterea de iubire?!

…si cerul va fi una cu pământul, sau pământul tău va fi în ceruri, căci “împărăția cerurilor e în țărâna din care ești făcut” !

Written by admin

Leave a comment

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.