Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

4Marii

Mixturi cu ulei de cannabis medicinal

asigură-te că ai un dulăpior de cruce roșie, dar să fie mai mult verdehttps://cannaterra.ro/magazin-2/

Ca să poți rezolva o problemă de orice fel trebuie: SĂ ȘTI, SĂ VREI, SĂ POȚI și SĂ AI CU CE!

Ceea ce ȘTIM este că ORGANISMUL ȘTIE să se ”repare” singur, are inteligență de autovindecare! Să nu uitați asta! Toate celulele sunt ca niște mici foldere ce conțin date care declanșează anumite lanțuri de reacții fizice și chimice, acțiuni și procese în interiorul lor. Celulele sunt organizate în rețele, în țesuturi și organe, care împreună formează organismul fizic. Acesta este reglat prin procesul numit HOMEOSTAZIE de un sistem care dirijează tot, denumit Sistem endocanabinoid. Numele lui vine de la planta de cannabis, care are molecule chimice :fitocanabinoizii, asemănătoare cu celel produse în mod normal de țesutul nervos: endocanabinoizii. Echilibrul psihic, PSIHOSTAZIA, este și ea în mare parte dependentă de cannabinoizi.

adPlace

Organismele sunt sisteme deschise care fac schimb de materie, energie și informație cu mediul. De fapt toate acestea sunt energii de diferite vibrații, chiar și ceea e noi numim materie, și corp fizic, este o energie condensată, de vibrație joasă. Virusurile ar putea fi privite și ca informație falsă, ”coruptă”,iar paraziții sunt entități ce se hrănesc cu energia (munca) altora. Fură din viața altor entități generatoare de energie. Și paraziții sunt de diferite tipuri: fizici ( cei materializați, care traiesc și se văd la micrscop sau cu ochiul liber( în materiile fecale), mentali (emoții negative care ne tulbură existența, comportamentele, acțiunile). Tot mai explicite sunt planurile paralele, metafizice, și ca atare se poate face loc chiar și intr-o minte mai materialistă, la existența unor ”paraziți spirituali”, entități metafizice, demoni, duhuri rele, care cum dorește să le definească. CERCETEAZĂ ȘI VEI CREDE! Dacă mergem un pas mai departe, afară din organism, în mediul extern, în domeniul psihologiei, găsim și oameni așa numiți ”paraziți” , care trăiesc din munca și se hănesc cu energia altora, unii temporar, din variate neputințe psihologice, alții fără să își facă problelme de conștiință.

Mediul în care trăiește organimsul este poluat prin apă și aer cu metale grele, grafen, entități( mai mult sau mai puțin indentificabile la microscopul optic și electronic), prin câmpuri electromagnetice cu radiații electromagnetice și ionice, prin alimente cu conservanți coloranți, prin alimente vegetale și animale modificate genetic, etc. Pentru că organismul este un sistem deschis, el este și vulnerabil , inumitatea scade (infecții cancere) sau crește(alergii). Dacă adăugam și toxicitatea socială, dificultățile și nedreptățile sociale, chiar familiale, putem să ne uităm cu admirație sau cu îngrijorare la organismele umane, care au confruntări serioase în procesul de adaptare și menținere a sănătății, holistic vorbind: fizic și emoțional/mental/spiritual.

Deci homeostazia și psihostazia sunt rareori în echilibru perfect! De cele mai mult sunt într-un dezechilibru care nu se mai poate restabili fără o curățire a organismului și un ajutor extern.

În situația de dezechilibru, organismul știe cum să utilizeze tratamentele pe care le administrăm , fie că ele sunt alopate sau naturopate,dar și această capaciate poate fi diminuată sau blocată.

Atunci când ne confruntăm cu o problemă de sănătate acută: infecție, inflamție, alergie, accident vascular, traumatism, etc medicina alopată este o cârjă, are rolul ei de necontestat și este de primă elecție!!

În boala cronică, atunci când capacitatea de autovindecare este depășită, terapia alopată ameliorează simptomele, dar are efecte secundare, cu apariția a noi probleme din partea altor organe (descrise în mod onest în prospectele medicamentelor). Se intră într-un cerc vicios. Chiar dacă simptomele sunt mascate, Homeostazia și Psihotstazia ( mai ales în cazul terpaiei afectiunilor de natură psihologică/neuro-psihică) sunt tot mai bulversate. Creierul și corpul își pierd inteligența de autovindecare înscrisă în codul genetic.

Prin fitocanabinoizi se poate ajunge la Homeostazie și Psihostazie : așadar ESTE CU CE să redăm creierului inteligența ca să optimizeze vindecarea indiferent de tratamentul ales, alopat sau naturopat.

Acesta este un imens beneficiu al legalizării cannabisului care a avut loc în urmă cu câțiva ani! (Faptul că sistemul de învățământ medical nu se preocupă de formare postuniversitară și de educare medicală continuă în sensul integrării acestei terapii în schemele de tratament, din păcate este în detrimentul tău financiar . Sperăm vremuri mai bune! ). Important este să conștientizezi că AI CU CE să te vindeci.

Procesul este mai lent, necesită răbdare și nu în ultimul rând efort financiar! Ești conștient că e mai ieftin să îți redobândești sănătatea prin AUToVINDECARE decât să îți AUToÎNTREȚII BOALA ?!
VREI să fii sănătos?!

Pentru a reduce costurile pentru profilaxia sau tratarea diferitelor afecțiuni, am gândit uleiurile 4Marii. Am mixat cannabinoizii, deci organimsul ȘTIE CUM, și am adăugat în el produse specifice diferitelor afecțiuni, prin care ARE CU CE să facă vindecarea mai ușoară. Ca potențator al utilizării cât mai facile și mai eficiente a acestor produse , am adăugat DMSO, o substanță cu excepționale calități, care este foarte puțin cunoscută și utilizată în lumea medicală, deși sunt zeci de ani de studii și conferințe în favoarea utilizării ei, căreia am să-i dedic un articol în curând.

Mixturile cu ulei de cannabis 4Marii îți economisesc bani, timp, energie, te scutesc de discomfortul psihic de a fi blocat în nelniști și necunoscute, care mai apoi te consumă în găsirea răspunsurilor și a soluțiilor, uneori chiar mult mai costisitoare. Pentru că într-o sticluță de 10 ml ai natura vindecătoare la dispoziția creierului și a organismului tău, pe care dacă le-ai intreba: ”vrei 4Marii?!”, s-ar putea să le auzi spunând: ”VREAU SĂ ÎNCERC!”

Poți să încerci pe diferite afecțiuni sau simtpome una din cele 7 variante pe care le ai la dispoziție, în forma de masaj gingival, dar și de ulei de masaj local sau reflexo.

Ideal ar fi să ai un dulăpior de prim ajutor ăn casă, depre care am să îți vorbesc în alt articol. Până atunci poți face studiu pe produse și rolul fiecăruia în organism pe: https://cannaterra.ro/magazin-2/

Written by admin

Leave a comment

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.