Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

UNBOX your conscious mind , using beauty cream

unbox your conscious mind, using this beauty cream

by dr.maya rotaru

Pielea este cel mai mare organ al organismului uman.Pielea este legătura noastră cu exteriorul, precum și separarea noastră fizică/organică, de exterior.

Celulele, (organisme unicelulare)  au și ele ”pielea lor”, membrana celulară, care face legătura cu celelalte celule precum și  separarea de celelalte celule.

Membrana celulară, prin receptorii membranari, primește și emite semnale, informații, având funcție de creier celular.Creierul uman nu face diferența între real, virtual, imaginar și simbolic! Chiar dacă amenințarea vieții nu este reală, și amenințarea este legată doar de pierderea  imagii (ego), creierul preia informatia ”pericol de viață și de moarte”. Și funcționează doar ca salvator de viață ! Sunt blocate Informațiile care ar trebui să circule prin scoarța cerebrală, înspre scoarța cerebrală, și de la scoarța cerebrală prefrontală, ca zonă de operare holistică, care procesează  conștiența și a conștiința.Până la ”salvarea vieții”, funcționează doar creierul de salvare, creierul reptilian, care  consumă foarte multă energie! Precesele de diviziune și creștere celulară, și procesele de autovindecare sunt puse în așteptare, sunt blocate, până vine semnalul de relaxare!

adPlace

Omul contemporan intra foarte rar în faza parasimpatică, de relaxare.Majoritatea oamenilor sunt pe nivele foarte joase energetice,din cauză că sunt captivi într-o țesătură de informații, într-o plasă, într-un matrix informațional, departe de adevăr, sau chiar fals. Sunt inconștienți de faptul că trăiesc în minciună, pt că sunt adaptați, în zona de comfort. Doar că mintea este legată de corp, iar corpului nu îi place minciuna! Corpul este   ”natură umană”, și informația falsă,  minciuna, îl poate imbolnăvi.

Creierul comunică cu celulele și țesuturile prin receptori/antene și molecule semnal. Corpul se autorepară printr-un proces dinamic de reechilibrare numit HOMEOSTAZIE, bazat pe receptorii membranari și moleculele semnal, cum sunt si endocanabinoizii. Dar în condiții toxice interne (blocaje mentale, blocaje emotionale) sau externe, acest porces este dereglat, prin exces de adrenalină. Apar simptome, sindroame sau chiar boli de organ. Iar calitatea vieții fizice și emoționale are de suferit.

Perspectiva științifică face din om un sac proteic, un sac de celule vii, care uneori se umple de puroi, alteori sângerează, dar în final plesnește, crapă și descompune în pământ, fiind un biosac celular. Acest biosac uman,  în ultima perioadă a omenirii, este pus exclusiv în mâinile ”științei” care a găsit că doar 10% din ADN este responsabil de sintea proteică, deci util.

Pt oamenii de știință 90% din ADN este gunoi! Deci ca atare, 90%  din om e un sac de gunoi! (😂 metaforic poate fi! Prin revărsatul informațional de-alungul istoriei familiei, prin ”șarpele biblic”adică prin cordonul ombilical ca bază informațională a indivizilor unei familii, cu conflicte fundamentale nerezolvate! Dar asta este deja prea mult pentru un medic…)

Știința medicală alopată petecește pe ici și colo biosacul cu produse chimice. Și cam atât poate face, doar că petecind aici, face o gaură sau mai multe  dincolo, pentru că trage de ”țesătură”,( de organele făcute din țesuturi) în partea bolnavă, și lșubrezește țesătura altor organe. Efectele secundare ale medicamentelor alopate  sunt mult mai numeroase deât efectul curativ.Citiți un prospect și vedeți că medicina este sinceră din acest punct de vedere!

Alegerea curei o facem noi!

Dar o facem în funcție de cunoașterea alternativelor, precum și de disponibilitatea naoatră de a ne deschide mințile din îngustimea prejudecăților prin care atribuim ” cercetării științifice ” valoare absolută! Oricum sunt cercetări intense și rezultate care astăzi au valoare pozitivă,  iar mâine vor fi contrazise de aceleași ”voci științifice”!

Dacă sunteți pe acest site , înseamnă că aveți o minte deschisă!

dar să vedem cât…

Poate ați auzit ca plantele, ca și oamenii, au un spirit al lor (o parte subtilă, nefizică, metafizică), o inteligență a lor, și ele fac schimburi de informație cu mediu, fiind vii! Aici apare rolul ”Junk ADN” care nu este material , dar este responsabil de conducerea informației din câmpul mental/spiritualul. Deci nu este ”junk” deloc, este chiar esențial.

Câmpul morfic, câmpul epigenetic, câmpul akashic, câmpul informațional în care trăim, este perceput, decodificat, interpretat,recodificat  de mintea umnă, în functie de starea sa de conștiență sau inconștiență. De la minte la creier și corp informația merge pe sistemul psiho-neuro-endocrin. Informația devine materie, unda colapsează în particulă, în funcție de nivelul de conștiență. (Despre conștiință sunt alte lucruri de spus, și nu se ajunge la conștiință , nu se ajunge în pineal,TOTUL ESTE AICI ȘI ACUM! TOATE SUNT BUNE! EU DUMNEZEU UNU, , EU sunt TU,  prin consum de psihedelice 😊, să nu ne dăm filme).Și nici prin Ulei CBD full spectrum , si nici prin cremele UNBOX by maya rotaru.😃

dar

.Spre deosebire de pordusele chimice de laborator, care actionează doar in plan biochimic, biofizic, plantele au acțiuni mai subtile și de-adreptul fascinante, prin aceste câmpuri de legătură subtile.Cei cu mintea deschisă, ”nematerialistă”, știu aceste lucruri de când lumea. Noi, sclavii unei ere a vieții făcute în laboratoarele de cercetare, la capătul opus al naturii, și bunului simț comun, respingem aceste noțiuni. Sau le acceptăm și le reintegrăm in sistemul de gândire cu mare dificultate.

Și totuși se fac pași înapoi din aroganța de ATOTȘTIUTOR a sistemului medical!

Există cercetare pe marijuana și rolul ei terpeutic, precum și pe alte plante cu efect psihedelic!

Foarte bine că sunt cercetări, este un PAS MARE PENTRU OMENIRE , mai mare decât micul pas pe Luna! Cel mai mare pas, care sper să nu se pierdă in interese financiare și studii interminabile de laborator,cu certificări maniacale teoretice! Sper să nu fie pasul unui paralitic! sper să fie pasul unui om de bun simț cum au fost oameni încă din antichitate! Un pas inspirat de spiritul Tată divin din om și de spiritul naturii mamă!

Putem să ne trezim într-o lume nouă, o lume surprinzătoare , o lume chiar magică aparent. Dar de fapt nu facem decât să ne întoarcem la adevărurile pierdute despre natura umană și despre creație! Am putea rapid ajunge, dacă nu să  venerăm creația și divinul din fiecare om, din fiecare plantă, din fiecare vietate,din fiecare celulă, măcar să le respectăm …

Revenind la planta noastră! Marijuana (canabis) este o asemenea plantă! Inteligentă, care are un spirit al ei,cum au și alte plante psihedelice, care vin in sprijinul omului rătăcit de sine și desprins de natură și creație!

Marijuana cunoaște omul și îl spijină, pentru că tot ce este creat nu este degeaba creat…Marijuana ”stie” ca omul nu este doar ca un sac de celule vii care uneori face puroi,alteori sângerează, dar în final plesnește și crapă și descompune fiind biosac celular.

Marijuana prin spiritul ei și moleculele inteligente, prin fitocanabinoizi, poate susține omul ca o cârjă, până când acesta se relaxează, și umblă fără cârje! Până când omul își ia iîn primire propriul corp și propriul creier și face în el molecule inteligente proprii, endocanabinoizii, care asigură binecuvântata stare de bliss intracelular dar și mental.

Iar de aici, dacă omul ajunge  pe un nivel înalt de conștiență, prin consumul acestei plante minunate dată mama natură, și dorește să afle adevăruri mai înalte, mai profunde, fundamentale,și să urce în Pineal, se va îndrepta spre un alt consum , spre ADN-ul lăsat pe pământ de ADEVĂRUL ÎNSUȘI ÎNTRUPAT

Written by admin

Leave a comment

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.