Program:

Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Site-ul ca scoala de vindecare holistica

Vindecarea oricarei afectiuni, depinde de multi factori interni sau de mediu, dar cum am spus, dozele individuale depind si de disponibilitatea consumatorului de a invata o parte teoretica, precum si de a face alte schimbari in viata sa legate de dieta, miscare, si reechilibrare psihica, emotionala si spirituala, pentru a vindeca INTREGUL OM, nu doar corpul sau, care nu este decat naveta lui spatiotemporala.

Doresc ca acest site sa nu fie doar unul de vanzare de ulei de cannabis, ci un site de informare, educare, inspirare si sustinere a celor care vor sa stie de ce sa il foloseasca si cum, care sunt mecanismele de actiune ale plantei asupra corpului fizic, dar spre deosebire de actiunile medicale, doresc sa pun problema vindecarii si metafizic. Suntem la inceputul unui mileniu informational, in oameni mai putin pregatiti academic, dar cu o deosebita sete de cunoastere si de adevar, ajung sa fie mai buni vindecatori si mai coerenti in ce priveste sanatatea , decat cei pregatiti in universitati dedicate studiului sanatatii, ceea ce este lamentabil. .

Acest site vrea sa fie educativ si pentru medicii care au mintea mai deschisa, si nu se plafoneaza la cunostintele lor academice. Chiar exista medici doritori sa adauge cunostintelor lor si alte studii, pe care altii, din ignoranta sau aroganta le numesc peiorativ “pseudostiinte”. Cert este ca oamenii cu pretentii de intelectuali, ar trebui sa vorbeasca documentat, si sa fie intr-o cautare continua, sa mediteze mai profund la intrebarile fundamentale ale omenirii legate de origine , existenta si sens, la intrebari filosofice, teologice, metafizice, sa iasa din limitele de gandire materialista in acest inceput de mileniu quantic/spiritual, si sa abordeze cu mai multa responsabilitate problemele celor care isi pun sanatatea si viata in mainile lor.

adPlace

Ar trebui ca fiecare lucrator in domeniul sanatatii fizice, mentale sau spirituale sa isi puna inainte de orice, problema constiintei profesionale, care are directa legatura cu constiinta personala si de neam, care mai devreme sau mai tarziu isi va spune cuvantul…

Site-ul Cannaterra va fi si unul de educare a celor care vor sa cultive cannabis, precum si un forum pe care sa se lege comunitati de consumatori, cultivatori, sau dependenti de cannabisul recreational sau alte psihotrope, in sesnul de a-i sprijini in caz ca vor sa renunte la consum.
Deasemenea vor fi bineveniti si cei care pot oferi perspective proprii, pro sau contra consumului de psihotrope, aceasta facand parte din educarea tinerilor, fara judecare si respingere, ca sa putem fim cu totii mai constienti de alegerile facute si sa incercam sa ajungem O CONSTIINTA SI O CONSIMTIRE pentru vindecarea intregului, a omenirii si a planetei noastre, cel putin in sfera noastra de interactiune.
Pe canalul de youtube
Cannaterra vor fi si informatii despre alte surse de incredere care vand produse de calitate, dorinta mea fiind sa ne sustinem,nu sa ne concuram, si sa formam o noua matrice de cunoscatori de adevar si cautatori de fericire pentru toti.


Am cautat forma cea mai simpla si mai penetranta de informare si educare, folosind referinte vizuale, in scopul de a activa toata scoarta cerebrala in procesul de intelegere si invatare.

Prin ludoterapie incerc sa dau si farmec procesului de invatare. Ma adresez copilului interior , care poate daca ar fi invatat in scoli prin metode mai eficiente si notiuni cu mai mult sens pentru sine, planeta ar fi fost deja roz, iar eu povestitorul as fi fost acum mai fericit si mai odihnit uitandu-ma la ea cum vibreaza de sanatate si fericire.

Informatii pe patologie specifica vor fi afisate si prezentate in filmuletele dedicate fiecarei patologii, unde se vor face si alte recomandari pentru a optimiza vindecarea

Written by admin

Leave a comment

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.