Descriere
Askorbato K include polifenoli (efect sinergic împotriva radicalilor liberi) și bicarbonat de potasiu (reglator al acidului gastric) cu scopul de a furniza micronutrienți esențiali sistemului imunitar și protecției eficiente împotriva virusurilor și bacteriilor, fără afectarea mucoasei gastrice.
Vitamina C cu un plus de polifenoli
Vitamina C este unul dintre micronutrienții esențiali în menținerea zilnică a imunității și, de asemenea, ajută la minimizarea acțiunii radicalilor liberi la nivelul pielii și al altor organe. Din aceste motive, este una dintre cele mai consumate și studiate vitamine. Pentru ca sistemul imunitar să rămână alert și să poată acționa ca o mare armată interioară, are nevoie de micronutrienții esențiali precum vitamina C.
Oleuropeina asupra sănătății umane
Efectul antioxidant al oleuropeinei este exercitat prin diferite mecanisme. Potențialul antioxidant al oleuropeinei este asociat, în principal, cu capacitatea sa de a ameliora stabilitatea radicalilor prin formarea unei legături de hidrogen intramoleculare între hidrogenul liber al grupului hidroxil și radicalii fenoxilici [1].
Extractul din frunze de măslin reprezintă un remediu natural tradițional renumit, utilizat în diferite afecțiuni, inclusiv dermatită, vindecarea rănilor și tratarea arsurilor, dureri de stomac și intestinale, febră indusă de malarie, diferite infecții, alopecie, dureri reumatice, otită, rahitism, sciatică, hipertensiune, ca diuretic, laxativ și afrodiziac [2][3].
Proantocianidele asupra sănătății umane
Proantocianidele extrase din semințe de struguri prezintă numeroase beneficii, inclusiv protecția împotriva daunelor provocate de ischemia cardiacă, o puternică activitate antioxidantă și citotoxicitate asupra celulelor canceroase. S-a demonstrat proantocianidele contribuie la reducerea nivelului de colesterol și la protejarea împotriva leziunilor cardiace cauzate de ischemie și reperfuzie. Are proprietăți antioxidante extinse și acționează sinergic cu alți antioxidanți precum vitamina C și E. [4] De asemenea, inhiba adeziunea bacteriilor la epiteliul tractului urinar si blocheaza inmultirea acestora.
DE CE SUNT PRODUSELE HIFAS DA TERRA PREMIUM?
Pentru Hifas da Terra transparența este esențială. Analizează cantitatea de biomolecule active conținute în produse și aceasta este disponibilă pe toate etichetele produselor Hifas da Terra.
Sistemul propriu Hifas Quality System (HQT) include trasabilitatea la 360º și controlul procesului de la materia primă la produsul finit.
Mod de administrare Askorbato K:
2 comprimate/zi la mesele principale, sau așa cum recomandă specialistul.
Durata de administrare recomandată: minim 2 luni. Specialistul poate indica o durată sau o doză zilnică diferită în funcție de necesitățile individuale.
Ingrediente active per 2 comprimate: vitamina C 1000 mg (1250% VNR*), extract din frunze de măslin 306.60 mg (oleuropeină 18.3 mg), extract uscat din semințe de viță de vie roșie 222.4 mg (proantocianidine 211.3 mg). *Valoarea Nutrițională de Referință.
Ingrediente: vitamina C (acid L-ascorbic); bicarbonat de potasiu; agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract uscat din frunze de măslin (Olea europaea L.), conținut de oleuropeină 6%; extract uscat din semințe de viță de vie roșie (Vitis vinifera L.), conținut de proantocianidine 95%; agent antiaglomerant (mono- și digliceride ale acizilor grași, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu); agent de acoperire (etilceluloză, hidroxipropilceluloză, carbonat de calciu, talc, hidroxipropilmetilceluloză, glicerină, alginat de sodiu, trigliceride cu lanț mediu, riboflavină, acid stearic; aromă naturală).
Produs fără alergeni în conformitate cu Reg. (UE) nr. 1169/2011. Produs fără gluten în conformitate cu Reg. (UE) nr. 609/2013. Poate conține urme de soia.
Atenționări:
Suplimentele alimentare nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată sau pentru un stil de viață sănătos.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.
Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră.
A se păstra într-un loc răcoros și uscat, evitând expunerea la surse de căldură. Nu utilizați dacă sigiliul este deteriorat sau rupt.
Informațiile prezentate nu reprezintă un înlocuitor al consultului medical. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.
Prezentare: Flacon din sticlă brună cu 30 comprimate.
Producător: Hifas da Terra®, Spania.
Hifas da Terra® Știință, Responsabilitate și Inovație
Hifas da Terra® este o companie biotehnologică cu sediul în Spania (https://hifasdaterra.com/sobre-hifas/), dedicată cercetării și inovării, cu un grad ridicat de specializare în dezvoltarea de nutraceutice din ciuperci medicinale.
Hifas da Terra este un lider european în domeniul biotehnologiei și un pionier în dezvoltarea suplimentelor nutritive bazate pe ciuperci medicinale pure și organice, de calitate superioară, în care au încredere medicii din Spania, Franța, Portugalia, Italia, Marea Britanie, Irlanda și Germania, printre altele. Acest mare proiect este prezent în 17 țări și în cei 23 de ani de experiență a primit 13 distincții pentru caracterul său inovator, excelența în cercetare și angajamentul față de revitalizarea zonelor rurale și conservarea mediului. Hifas da Terra are în prezent una dintre cele mai mari rezervații private de ciuperci din Europa și dezvoltă noi tehnici de cultivare optimizate pentru a realiza producții omogene cu cele mai mari concentrații de ingrediente active.
Micoterapia (mico: ciupercă și terapia: terapie) este terapia care folosește regnul Fungi pentru atributele sale medicinale. Acest termen a fost inventat de cercetătorii Hifas da Terra® încă din anul 2006, de atunci fiind un termen folosit la nivel mondial, care se referă la terapia cu ciuperci (sau fracțiuni din acestea) în scopuri medicinale, atât în prevenție, cât și în utilizare terapeutică integrativă pentru diferite patologii.
Certificat de notificare emis de Ministerul Sănătății prin CRSP Iași – seria AD nr. 4631/26.10.2023.
Importator și distribuitor pentru România SC CANNATERRA SRL
Referințe: [1] Visioli F., Bellomo G., Galli C. Free radical-scavenging properties of olive oil polyphenols. Biochem. Biophys. Res. Commun, 1998; [2] Caramia G., Gori A., Valli E., Cerretani L. Virgin olive oil in preventive medicine: From legend to epigenetics. Eur. J. Lipid Sci. Technol. 2006; [3] Waterman E., Lockwood B. Active components and clinical applications of olive oil. Altern Med. Rev. 2007; [4] Leigh, M. J. (2003). Health Benefits of Grape Seed Proanthocyanidin Extract (GSPE). Nutrition Noteworthy
Recenzii
Nu există recenzii până acum.