Calitatea vietii tale conteaza. Si tine de starea de constienta!

Canabisul te aduce pe un nivel de constienta mai inalt.

Traieste constient, si cauta Adevarul! Adevarul te va elibera!

Traieste in Adevar si iti vei trai viata cu adevarat!

a___________________________________________________________

“Cand puterea de iubire va depasi iubirea de putere , pe Pamant va fi pace!”-Jimi Hendrix

Pacea  interioara se oglindeste in exterior: “Precum in Cer , asa si pe Pamant!”-Jesus Christ

Jimi fuma , IIsus folosea cannabis in mirul de ungere! (nu e totuna, dar vom vorbi intr-un capitol dedicat)

Daca din pacate iubirea de putere, imagine, avere, dreptate, EGO-ul, ne face sa ne neglijam corpul si sufletul, si mai grav, sa ne neglijam spiritual copii,ducandu-i dupa mintea noastra in jugul nostru emotional,  iata ca, incet dar sigur, minunea asta verde, revine in categoria “pansamentelor trupesti si sufletesti”!

Cultiva puterea de iubire prin credinta!

Mai stinge din iubirea de putere si control, relaxandu-te si cautand adevarul despre tine, relaxarea fiind data si de uleiul de cannabis!

Urmareste mereu echilibrul intre spirit, minte si corp, intr-un tumult al vietii in care greu este sa ramai integru si in pace.Greu este sa ramai sanatos! Dar e mai usor cu un gram de credinta sau cu uleiul de cannabis medicinal.

Cu uleiul intri in alfa. Cu credinta poti ajunge intre alfa si omega.

Povestea marijuanei merita stiuta , iar puterea ei merita cunoscuta si incercata! Nu trebuie sa ajungi bolnav ca sa apelezi la miracole ale vindecarii prin credinta sau prin marijuana, ci poti sa te bucuri si de conservarea sanatatii, fiind atent la mintea ta si directia in care te poarta: spre iubirea de putere sau spre puterea de iubire?!

Povestea genialului Invatator , Iisus Hristos, care folosea canabisul in uleiul de ungere, ar merita sa devina Invatatura care sa te duca in potentialul tau interior divin , in care de uleiul de canabis  nu mai ai nevoie, caci El e ungerea pe dinauntru “I am your holly ointment”!E vorba de secretia de DMT, ii voi dedica un capitol special creierului mistic,”in Pineal”, in starea metanoia, eliberarea de paranoia colectiva, matrix,  in care toti suntem captivi.

…si pamantul tau va fi “in ceruri”, caci “imparatia cerurilor in tine este” si vei avea “precum in cer asa si pe pamant”…

dr.maya rotaru

Medic specialist

Psihoterapeut

1___________________________________________________________

2___________________________________________________________

3___________________________________________________________