Mixturile uleioase 4Marii de masaj local și reflexo se găsesc în cantitate de 15ml și 30ml.

Conținutul este de min 250mg cannabinoizi, absorbția și acțiunea lor sistemică fiind facilitată de DMSO.
Conține o cantitate de DMSO de 50%, care pe lângă rolul extractor din plante și pulberi, l-am introdus pentru efectele sale (demonstrate științific), asupra întregului organism : antiinflamator, imunodulator, antialgic, antiischemic, antitrombotic, vasodilatator, antibacterian, antiviral, antimicotic, crește nivelul de oxigen .
Restul uleiurilor au și ele rol benefic pe diferite aparate și sisteme: De ex: ulei de nucă, ulei de rechin rol trofic, rol în circulația creierului, sâmburi de struguri roșii, ulei de ficat de rechin pt inimă și circulație, ulei de sâmburi de dovleac, nucă neagră, chimen negru pentru deparazitare, imunitate, etc (vezi la fiecare ulei în parte pe fluturașul din galeria foto a produsului).
În mixturi am adăugat și uleiuri esențiale prețioase : Tămâie, Jasmine, Tea Tree, Schizandra, Scorțisoră, Lavanda, Mușețel roman, Cedru, etc…(vezi la fiecare ulei 4Marii pe fluturașul din galeria foto a produsului).
Plantele de cannabis sunt obtinute din cultură ecologică , fără pesticide,ierbicide sau insecticide, pulberile bioactive sunt certificate, uleiurile esențiale sunt de la firma Young Living, iar DMSO este de puritate farmaceutică, 99,99%.
Acest produs NU ESTE PSIHOACTIV, are un continut de THC 0,01% ceea ce inseamna ca este 100% LEGAL in Romania!
Extractele de cannabis sunt din mugurele plantei (atenție la uleiurile de cannabis extrase din semințe, mai puțin eficiente), iar uleiul de este obtinut prin purificarea si indepartarea reziduurilor din materialul organic de bază.
-15 ml ulei echivaleaza cu aprox 315 picaturi.(30 ml-630 pic)
-doza zilnica recomandată variază foarte mult de la individ la individ,in functie de dezechilibrul de care suferă.-uleiul se administrează la adulți și la copii. Am în tratament copii mici cu autism sau paralizie cerebrală care folosesc ulei de cannabis, în special CBN5%CBD9%, sau 4Marii de minte limpede,, sânge pru, booster verde, noapte bună, durere…
-dozele terapeutice sunt in functie de nivelul consum psihic, de gradul de afectare a organismului, de toxicitatea mediului(toxicitate fizică, emoțională, electomagnetică, informațională).
-repornirea sistemului endocanabinoid se face prin umplerea cu picătura cu fitocanabinoizi.
-aplicatiile cutanate în zona tălpilor, a pavilioanelor sau periombilical sunt foarte indicate, mai ales pentru cei care sunt sensibili la gustul amărui. Absorbtia transcutană este foarte eficientă, și perioada de actiune mai lungă.
-eficacitatea tratamentului si dozele eficiente sunt individuale, în functie de starea psiho-fizică, umplerea sistemului endocanabinoid fiind un proces mai lent până la formarea receptorilor membranari .
-se poate începe cu aplicarea câte 1-2 picături pe pavilioane, tâmple, ceafă, carotidă, plex solar, ombilic, încheietura mâinii, sau în locurile unde sunt probleme, încercând chiar o conexiune/comunicare blândă și afectuasă cu corpul și organul afectat. Iar dacă permite locul și perioada zilei se poate urmări și schema de aplicare plantară(tălpi).
-dozele individuale depind si de disponibilitatea consumatorului de a se informa pentru a facilita procesul de vindecare prin înțelegere, precum si de disponibilitatea de a face alte schimbări in viata sa, legate de dietă, mișcare, si reechilibrare psihică, emoțională si spirituală,pentru a vindeca ÎNTREGUL, nu doar corpul fizic.(vindecare holistică).Corpul fizic este un vehiculul lui spatio-temporal.Un vehicul care în funcție de cât este de bine curățat, îngrijit și reparat la nevoie, participă în mod determinant la calitatea vieții!
Pentru a fii sigur că ești pe drumul bun spre vindecare, te poți programa la consultație, de pe acest site. Referințe despre specialitatea mea medicală în tratamentele cu cannabis medicinal și nu numai, o ai la butonul specialistului.

Afișez 1–4 din 14 rezultate