Corpul uman nu poate fi protejat de toate câmpurile de radiații din jur, ionizante și neionizante, unele date de instrumentele prin care comunicăm și ne desfășurăm acitivitatea, altele create de tehnologii invazive, cu impact cert asupra sănătății. Stresul oxidativ, stresarea prin așa numitul ELECTROSMOG, duce la depășirea capacității organismului de a se debarasa de radicalii liberi. Acumularea acestor radicali împiedică funcționarea optimă a membranelor celulare, și se produc daune multiple, printre care și INFLAMAȚIA CRONICĂ ( tot ce se termină în ”ITĂ CRONICĂ” , artrită, gastrită, colită, cistită, anexită, vasculită,miozită, dermatită etc) Inflamația cronică se poate manifesta surd sau zgomotos, prin dureri și alte disfuncții organice , care duc implicit la alterarea calității vieții, anxietate, depresie.

Deseori pacienții își caută răspunsuri și ajung să se trateze cu antiinflamatoare, antialgice, anxiolitice sau antidepresive, dar cauza rămânând neschimbată, problemele în loc să se rezolve , se complică prin efectele cumulate ale tratamentelor chimice.
Efectele ELECTROSMOGULUI pot fi fi contracarate prin conectarea cu Pământul prin materiale metalice, cu conductivitate crescută, printre ele fiind și cuprul și aliajele cu cupru (doar cele prietenoase cu corpul) ) și care sunt și la un preț acesibil tuturor.
Cei cu orientare spirituală poate știu că Cuprul are efect apotropaic, adică alungă spiritele rele.
Biofizic putem să reducem efectele dăunătoare ale electrosmogului, care e ca un duh rău , e un silent killer, pentru că nu suntem conștienți de prezența lui: nu miroase, nu sună, nu are gust și nu poate fi atins.., și astfel să ajutăm organismul să scape de radicalii liberi, și să se dezinflameze, cu consecințele benefice asupra somnului și calității vieții, prin aportul de electroni donați de Pământ, celor care se conectează natural cu pământul, sau celor dispuși să folosească această resursă gratuită prin dispozitive de pământare.

Afișez toate cele 3 rezultate