Mixturile cu ulei de cannabis medicinal 4Marii se găsesc în formă de ulei de masaj gingival,sau de masaj local și reflexo (15ml sau 30ml).

Cele de masaj gingival au un conţinut mai ridicat de cannabinoizi, minim 500 mg , de unde preţul de cost/ml  e mai ridicat, iar cele de masaj general au un conţinut de minim 250 mg cannabinoizi şi un conţinut mai ridicat de DMSO pentru a putea fi întinse pe o suprafaţă mai mare şi a le face mai penetrante în ţesuturi.

Uleiurile 4Marii de la Cannaterra sunt obtinute din  culturi ecologice , fără pesticide,ierbicide sau insecticide, pulebrile bioactive sunt certificate, uleiurile esențiale sunt de la firma Young Living, iar DMSO este de puritate farmaceutică, 99,99%.

Acest produs NU ESTE PSIHOACTIV, are un continut de THC 0,035%,  ceea ce inseamna ca este 100% LEGAL in Romania!
Extractele de cannabis sunt din mugurele plantei (atenție la uleiurile de cannabis extrase din semințe, mai puțin eficiente), iar uleiul de este obtinut prin purificarea si indepartarea reziduurilor din materialul organic de bază.

-10 ml ulei echivaleaza cu aprox 210 picaturi.
-doza zilnica recomandată variază foarte mult de la individ la individ,in functie de dezechilibrul de care suferă.

-uleiul se administrează în doze aprox asemănătoare și la copii, doar că gustul  amar poate fi respins, motiv pentru care recomand imediat miere sau un dulce preferat.

-dozele terapeutice sunt in functie de nivelul consum psihic, de gradul de afectare a organismului, de toxicitateamediului(toxicitate fizică, emoțională, electomagnetică, informațională).

-repornirea sistemului endocanabinoid se face prin umplerea cu picătura cu fitocanabinoizi.

-tratamentul se incepe cu 3-4 pic de 3 ori pe zi în vestibulul bucal, și prin aplicarea unui masaj gingival dinspre exterior, timp de 1-2 minute.
-la nevoie se poate lua oricât, 10,20 pic…și de oricâte ori, neavând efecte toxice decât la un consum imens, imposibil de tolerat din punct de vedere hepatic: 30-40 sticluțe). La uleiuri nu este problemă toxicitatea ci prețul, motiv pentru care o administrare în exces este o risipă financiară. O doză prea mare de ulei, din motiv că nu sunt formați receptorii membranari care să îl capteze și utilizeze, poate avea cel mult un efect nedorit de plutire, neputință de focusare, mtoiv pt care e important să vă urmăriți și să vă stabilitți singuri doza ideală. Dacă apare starea nedorită puteți consuma lichide indulcite sau cafea îndulcită, iar la următoarea administrare să rduceți doza.
-Ideal se administrează după mese grase, sau se poate consuma înainte avicado,  pentru a favoriza absorbția uleiului care nu s-a absorbit prin mucoasa bucală.
-aplicatiile cutanate în zona tălpilor, a pavilioanelor sau periombilical sunt foarte indicate, mai ales pentru cei care sunt sensibili la gustul amărui. Absorbtia transcutană este foarte eficientă, și perioada de actiune mai lungă.
-eficacitatea tratamentului si dozele eficiente sunt individuale, în functie de starea psiho-fizică, umplerea sistemului endocanabinoid fiind un proces mai lent până la formarea receptorilor membranari .

-dozele individuale depind si de disponibilitatea consumatorului de a se informa pentru a facilita procesul de vindecare prin înțelegere, precum si de disponibilitatea de a face alte schimbari in viata sa, legate de dietă, mișcare, si reechilibrare psihică, emoțională si spirituală,pentru a vindeca ÎNTREGUL, nu doar corpul fizic.(vindecare holistică).Corpul fizic  este un vehiculul lui spatio-temporal.Un vehicul care în funcție de cât este de bine curățat, îngrijit și  reparat la nevoie, participă în mod determinant la calitatea vieții!

Pentru a fii sigur că ești pe drumul bun spre vindecare, te poți  programa la consultație,  de pe acest site. Referințe despre specialitatea mea medicală în tratamentele cu cannabis medicinal și nu numai, o ai la butonul specialistului.